Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állati óvoda

"ÁLLATI ÓVODA"

A DIGI TV és a Boomerang mesecsatorna felhívására megálmodtuk milyen lehet az az óvoda, ahova gyermekek és állatok együtt járhatnak...

Az álmot aztán az alkotás követte, 20 nagycsoportos közös munkája ... majd regisztráció like vadászat és várakozás. Az egyik májusi délután, úgy 3 óra táján aztán egy kedves női hang közölte, hogy a szakmai zsűri döntése alapján megnyertük a fődíjat. Elhinni is nehéz volt. Még most is emlékszem az alvásból tágra nyílt gyermekszemekre: "Ez mit jelent? Nem megyünk az állatkertbe?" Ugyanis mi titokban a 2. helyezésben, az állatkerti belépőkben reménykedtünk. Persze, azt hogy milyen nagy dolog valamiben az egész országból elsőnek lenne, ezt az 5 6 évesek még nem érthetik.

Júniusban aztán megvalósult az egyik álom, elutaztunk a Veszprémi Állatkertbe... és augusztus végén teljesült a másik álom is. A MOSOLYFESTŐK alapítvány lelkes tagjai maratoni munkával (14 órás festéssel) az óvoda falaira varázsolták a dzsungel állatait és madarait. Így megújult, vidám falakkal várhatjuk  a kis apróságokat és a tanévkezdést.

Köszönet minden kis alkotónak, támogató szülőknek, a like - okat küldő ismerősöknek és ismeretleneknek, a Digi TV és a BOOMERANG csapatának... és a MOSOLYFESTŐKNEK!

 

 

A mappában található képek előnézete Mosolyfestés

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.